RSS

Au mai rămas 100 de zile …

23 sept.

De fapt sunt mai puțin de 100 de zile ( 99 dacă am numărat eu corect) până la terminarea anului. Atât de puțin și cu toate astea atât de mult.

În 100 de zile poți să faci o mulțime de lucruri. Poți să îți întorci viața la 180 de grade sau chiar la 360.

De multe ori, la final de an ne facem planuri despre cum o să fie anul viitor și de multe ori acele planuri nu se împlinesc. Cel puțin la mine … eh poate doar puțin s-au îndeplinit.

Însă astăzi stăteam și mă gândeam, citit mailul care îmi spunea că mai sunt 100 de zile până la terminarea anului, că poți să faci aproape tot ce ți-ai dorit la început de an doar în astea 100 de zile. Poate nu chiar tot, dar măcar acolo o parte. Ca un alergător de cursă lungă ce pornește sprint-ul pe ultimele sute de metri așa putem face și noi. Chiar dacă n-am făcut nimic tot anul, poți să faci din 2013 cel mai bun an de până acum.

Eu m-am gândit să îmi fac un plan pentru cele 100 de zile cu proiectele ce vreau să le pornesc sau să le termin. Poate că de data asta, fiind doar 100 de zile voi reuși să fac o planificare mult mai bună decât făcusem în decembrie anul trecut.

Și planificarea asta e o abilitate ce trebuie să o antrenezi. Începi cu o zi, apoi o săptămână, apoi o lună, un an și tot așa mai departe.

Unul dintre cele mai mari obiective ale mele pe final de an este să îmi pornesc cel de-al … treilea?!!, da cred că cel de-al treilea proiect on-line după Tu și banii și blogul de față. Scriind îmi dau seama că mai am doar un lucru major de făcut acum pe final de an, pe lângă alte câteva mai mici. Având doar două obiective de terminat, chiar mă întreb dacă voi reuși?

Voi cum aveți de gând să faceți în ultimele 100 de zile din 2013?

Reclame
 
Scrie un comentariu

Scris de pe septembrie 23, 2013 în D'ale lui Ștefan

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: