RSS

Cinci canale de youtube la care ar trebui să te abonezi

05 iun.

Youtubul este e colecție impresionantă. Conform datelor celor de la Google, pe Youtube se pun 72 de ore de video pe fiecare minut. Există o mulțime de canale interesante și m-am gândit astăzi să vă recomand 5 canale ce le urmăresc constant. Ordinea este aleatorie.

1) AsapSCIENCE 

AsapSCIENCE este un canal ce prezintă lucruri științifice într-un mod amuzant și ușor de ințeles. De la explicarea unor dileme cum ar fi „Ce a fost prima oară, oul sau găina?” până la chestii la care nu te-ai gândit cum ar fi „Știința pisicilor„. Unul din ultime video-uri se referă la dans.

2) Canalurile TED ( TedTalks si TED-Ed)

Nu știu dacă mai are rost să mai zic ceva despre TED și despre discursurile de la TED. Găsiți o mulțime de discursuri despre orice vreți voi să aflați. Iar pe TED-ed aflați o mulțime de lucruri explicate într-o manieră ușor de înțeles. Scopul TED-Ed este de a revoluționa educația așa cum o știm noi astăzi.

3)Expert village și eHow

Pe acest canale găsești o mulțime de video-uri despre orice: de la chestii pe care poți să le faci în casă, până la diverse exerciții fizice.

4) Lifehacker

Canalul celebrului blog Lifehacker, oarecum asemănător cu cel de la eHow și Expert Village, unde poți să afli la fel o mulțime de chestii interesante, cum ar fi Become a Youtube Superstar.

V-am spus șase în loc de cinci, dar așa sunt eu mai generos din fire.

Pe youtube găsești o mulțime de lucruri mișto, poți învăța multe lucruri, nu e vorba doar muzică și filmulețe amuzante. Avem la dispoziție unelte care nu existau în urmă cu câțiva ani, avem o arhivă video de câteva sute de ore de video.

Poate e timpul să ne apucă să folosim internetul deștept, nu doar să citim știri de scandal, să scoatem filme și muzică de pe torrente și să ne amuzăm, să ne jucăm etc, etc. Internetul e deștept, hai să îl folosim și noi deștept :).

Reclame
 
Un comentariu

Scris de pe iunie 5, 2013 în De pe internet

 

Etichete: ,

Un răspuns la „Cinci canale de youtube la care ar trebui să te abonezi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: