RSS

SingleBell a ajuns și în Iași

07 apr.

M-am bucurat când am auzit că proiectul SingleBell a ajuns și în Iași. Despre acest proiect am aflat întâmplător pe facebook și mi s-a părut foarte interesant.

Ce e SingleBell?

SingleBell e o Agenție de Speed Dating și Singles Events, chiar prima din România, însă proiectul înseamnă mai mult de atât, mai mult decât speed dating. SingleBell înseamnă în primul rând o comunitate de persoane dornice de dezvoltare și socializare. Pe lângă activitățile de speed dating, mai au și multe petreceri, întâlniri tematice și workshopuri. O mulțime de activități în care poți să cunoști o mulțime de oameni interesanți. Iar dacă găsești și pe cineva potrivit pentru tine, cu atât mai bine, nu-i așa?

Ce înseamnă asta pentru noi cei din Iași? Ei bine, înseamnă că vom avea o mulțime de evenimente mișto, unde vom putea înâlni oameni interesanți cu aceleași pasiuni și interese ca și noi( vezi workshopurile și întâlnirile tematice).

Nu pot decât să mă bucur când văd că evenimentele se diversifică și în târgul Ieșilor și avem o gamă din ce în ce mai variată de evenimente la care putem participa.

Primul eveniment SingleBell Iași va avea loc pe pe 16 aprilie de la ora 18:30 în Librăria Floarea Vieții( pe Lăpușneanu, vis-a-vis de Anticariatul domnului Grumăzescu).

Pentru a fi la curent cu toate evenimentele dați un like pe pagina de Facebook SingleBell Iași

Reclame
 
Scrie un comentariu

Scris de pe aprilie 7, 2013 în D'ale lui Ștefan

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: