RSS

Hungry for Change – schimbă-ți stilul de viață într-unul sănătos.

17 feb.

hungry-for-change-300x3001Documentarul dezbate câteva teme foarte interesante de la adicția de a mânca până la cum să-ți creezi un stil de viață sănătos și puterea vizualizării.

Corpul nostru nu e obișnuit cu atâta mâncare. Timp de milenii omul a fost nevoit să vâneze, să lupte zi de zi pentru hrana lui. Dacă nu avea hrană murea. Mâncărurile bogate în grăsimi și zahăr erau foarte rare pentru omul primitiv, de aceea corpul cere tot mai mult când mâncăm așa ceva. Dar acum nu mai avem lipsă de aceste două tipuri de mâncare. Chiar avem din belșug. Și nu ne mai oprim din mâncat, din nefericire pentru noi.

Filmul îți deschide ochii puțin, asupra a ceea ce fac companiile din industria alimentară. Nu mai avem simplă mâncare, avem mâncare ca produs. Compușii chimici introduși în alimentele ce le găsim pe rafturile magazinelor au rolul de a crea adicție. La fel cum nicotina creează adicție de țigări. Oamenii știi că nu e bine să mănâncă produse bogate în zahăr, știu că nu e bine să bei multe băuturi carbogazoase, dar cu toate astea o fac. Fiindcă sunt făcute să creeze dependență. Și nu te poți opri. Decât dacă îți schimbi stilul de viață.

Stresul este un alt aspect important în creșterea grăsimii corporale. Și acest lucru poate fi rezolvat prin somn, prin exerciții fizice, prin plimbări în aer liber. Prin schimbarea modului în care gândești, în care mănânci, prin schimbarea modului în care dormi.

Spre final s-a adus în discuție și puterea vizualizării și cum aceasta te poate ajuta să te simți mai bine și să fii mai sănător. Puterea vizualizării este mult discutată și în documentarul „Secretul” unde se vorbește despre legea atracției. Subconștientul tău încă e primitiv, încă are instinctele de supraviețuire care erau acum câteva mii de ani. Și trebuie adaptat la ceea ce vrem noi. Cum vrem noi să fim. Dacă ne vizualizăm sănătoși, cu un corp ce respiră sănătate și lucrăm pentru a avea acea sănătate, vom reuși să obținem ceea ce vrem.

Mai jos aveți trailer-ul. Documentarul l-am găsit pe Filelist în variantă completă.

Reclame
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: